Мило мое дете, малко сладко момче.
Някой ден няма да си дете, а голям мъж.
Но до тогава моля те прегърни ме още веднъж.
Тогава ще търсиш други очи и ще забравиш за моите ти.
Но днес си моето момче, то много бързо расте.
Спри почакай прегърни ме ти преди живота да продължи.
Сине, смело ти върви дори и да те боли.
Никога не свеждай ти глава дори и да страда твоята душа.
От мене ти запомни човек се бори всеки ден и нощ
не за да е в разкош.
За да бъде добре и никога не предава своето сърце.
© Диляна Мързъкова Всички права запазени