18.07.2007 г., 22:39 ч.

Моето малко момче 

  Поезия
1850 0 6
Моето малко-голямо момче
другаде вече се буди.
Слънцето там дъгата тъче,
пърхат звезди-пеперуди.

Облаче бяло му е легло,
с Млечния път се завива.
Луната е бяло, голямо кълбо.
Пред него света се открива.

Там няма мъка или сълзи,
надежди напразни, разбити мечти.
Там всичко е слънце и ярки звезди.
Щастливо там моето слънчице спи!


М. Дженева

© Марияна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??