25.01.2007 г., 16:00 ч.

Моето малко сърце 

  Поезия
1164 0 4

Моето малко сърце те обича,

то не може да бие без теб,

моето малко сърце те обича,

то полудява далече от теб.

 

Не искам да мисля за тебе,

Защото от това ме боли,

Моето малко сърце те обича,

Това ти дълго помни.

 

Едва издържам, когато чуя гласът ти,

а душата крещи от любов,

моето малко сърце те обича,

незнайно как вече цял живот!

© Красимира Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??