10.02.2008 г., 11:03 ч.

Моето небе 

  Поезия » Пейзажна
682 0 2

Моето небе

 

Като лъч си през деня,
като ангел през нощта,
за мене ти си бог
на тоя свят широк.

 

Покриваш цялата земя
и през деня, и през нощта.
Красивата ти светлина
ме изпълва с радост и тъга.

 

Тъга, че ти просто си едно небе,
което няма разум и сърце.
Но ти си моето небе,
което гледах като бях дете.

© Явор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??