28.09.2019 г., 13:40 ч.

Моето сърце 

  Поезия » Любовна
397 1 0

Не винаги сърцето чувства  всичко.

Понякога замира в страшен студ!

Очите ми говорят вместо него…

И няма фалш. Доброто не боли…

Раздаваш го! Но иска ли го някой?

Дали ще се поспре дори за миг?

Раздавай смело! И не чакай

Да върне някой твоите мечти.

Сърцето, казват, чувства всичко.

Но не и моето сърце.

Заключено стои. Самичко!

Аз скрих го в твоите ръце.

Ръцете лъжат. Те докосват.

Фалшиво, страстно, без вина!

Пожарът, който ще запалят,

не е пожарът, който искам аз!

Пожарът искам да е във сърцето!

Не в тялото и не за миг.        

Да спре той времето, в което,

Ще бъда с теб, а всъщност с друг.

© Аlter Ego Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??