21.11.2017 г., 9:29 ч.  

Мога 1 

  Поезия
416 0 6

 

                                         на Емо

 

Мога да бъда и хубава.
Тиха. Стремително бяла.

Мога да плача зад ъгъла

в ден на внезапна раздяла.

 

Мога да помня очите ти.

Мога скръбта да забравя

и да пилея безсмислено

своите дни като плява.

 

Щом пожелая във тъмното

ставам сестра на звездите.

Птичета топля премръзнали.

Тичам на вълк по следите.

 

И по лицето на утрото

мога дори да гадая.

Не мога........

пак да обичам,

откакто ти скиташ из Рая...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??