6.09.2007 г., 14:32 ч.

Мога 

  Поезия » Любовна
2233 1 40
Мога да не отговарям със въпроси
на въпроси - делнично досадни.
Мога през дъжда да шляпам боса,
мога и да стана, ако падна.
Мога да не вдигам телефона си,
щом звънят ми стари обожатели.
Мога да живея със компромиси,
мек килим да бъда под краката ти.
Мога да не правя кариера,
вкъщи да съм примерната домакиня.
Мога всяка дума да си меря,
мога да съм сбъдната богиня.
Мога да се вихря като хала,
мога като смях да се разплискам,
мога да започна отначало...
Мога, но без теб не искам.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??