22.02.2005 г., 2:25 ч.

Мога ли да те обичам? 

  Поезия
1361 0 2

Мога ли да те сънувам?
моя, сладичка мечта@
Мога ли да те сънувамq
да се слеем в нощта?...


Мога ли да те желая,
ти - с неземна красота?
Мога ли да те желая
както никой на света?


Мога ли да те обичам?
Моля, само за това...
Мога ли да те обичам,
чак до края на света?...


22.02.05 02:21 (сутринта) за Ели

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много е красиво и нежно,това,което си написала
  • Мога ли като кокиче
    да разцъфна сред студа,
    неразумно да обичам
    и да разтопя леда!
Предложения
: ??:??