11.08.2007 г., 16:46 ч.

МОГА... ОТ ЛЮБОВ! 

  Поезия
1391 0 36
                         Мога... от любов!



В косите ми се гонят побеснели, луди ветрове...

пламти във погледа искрица жар мълниеносна!

Не ми отиват сълзите... ни черни страхове...

разцъфват розите, щом с бели длани ги докосна!


За обич съм родена аз! Краде душата ми въздишки!

Рисуват ме поетите със звънкострунни рими...

Завързвам мислите с усмивки, сякаш с нишки!

Препускам вихрено във сънищата пъстрокрили!


По въглени да стъпвам боса... мога! Oт любов!

В едни зеници щом открия нежност споделена,

ще звънне във сърце ми песен - като благослов!

Аз търся влюбени очи - да бъдат моята вселена!



30.07.2007г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??