13.02.2022 г., 12:10 ч.

Моите стихове 

  Поезия » Философска, Гражданска
360 0 2

                                        Моите стихове

 

 

 

Стиховете ми излизат от моята душа,

в стихотворна форма рисувам картини.

Изпращам послание до вашите сърца,

те раждат се, порастват, минават години.

 

Те са моите книжни "рожби", мои деца,

изпълнени с радост, светлина и тъга.

Заедно с моята муза, една красива жена,

творим в едно и пишем стихове за хората.

 

За някои хора стиховете ми са любими,

за други хора са красиви или пък не,

те с моята нежна душа са неделими,

излизат направо от моето добро сърце.

 

И те мечтаят като мене да останат,

в душите на хората да има светлина.

Да ги четат и никога да не ги забравят,

а децата ни да ги четат на техните деца.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??