13.06.2007 г., 23:38 ч.

Моите тъмни стихотворения 

  Поезия
638 0 8
 

Моите тъмни стихотворения

плачат като малки деца,

защото не мога да ги понасям,

защото трябва да  ги унищожа...



Те

отдавна  търсят начин да си отмъстят

в бездните на утеснението... Има

нещо високомерно забавно,

но и нещо   много... трагично  

в създаването

на лика стихотворен...



То е борба - на живот и смърт... А  сякаш

на шега 

в това сам обричаш   


всичко свое...


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::!!!!!!!!!!!!!!


Всичко свое...

© Кирил Бачев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??