18.05.2008 г., 13:21 ч.

Моите усмивки 

  Поезия
728 0 14
 

                 Моите усмивки

 

 

Прошариха се белите ми листи -

нанизаха се многоточия и истини...

И аз се питам: моите усмивки -

изстрадани ли са или са от съмнения?...

...

Знам, че не са само вдъхновения...

И дори болките украсяват.

Не ги пестя, а ги раздавам...

Така все по-богата ставам.

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??