12.03.2009 г., 20:15 ч.

Мой измислен свят 

  Поезия
765 0 0

 

Аз живях в заблуда...

Да ти вярвам била съм луда...

Живях, загърната в пелерина,

която пречеше лъжите ти да видя...

Аз живях в мой измислен свят,

свят с мои правила,

сега разбирам... бил е ад...

а аз била съм с тъмни очила.

Днес очите си отворих...

Истината проговори...

Отърсих се от онази пелерина,

която пречеше лъжите ти да видя!

© Сладурркатта Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??