8.11.2007 г., 9:49 ч.

Може 

  Поезия » Любовна
998 0 4
Може да съм красива,
но никога - свенлива.
Може да ми отмъщаваш,
но никога да нараняваш.
Може да ме искаш,
но никога да ме имаш.
Може да ме пожелаваш,
но никога да ме претежаваш.
Може да те обичам,
но никога няма да ти се вричам.
Може да те обвинявам,
но никога няма да те проклинам.

© Стефи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??