8 нояб. 2007 г., 09:49

Може 

  Поэзия » Любовная
1093 0 4
Може да съм красива,
но никога - свенлива.
Може да ми отмъщаваш,
но никога да нараняваш.
Може да ме искаш,
но никога да ме имаш.
Може да ме пожелаваш,
но никога да ме претежаваш.
Може да те обичам,
но никога няма да ти се вричам.
Може да те обвинявам,
но никога няма да те проклинам.

© Стефи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??