8 nov 2007, 9:49

Може 

  Poesía » De amor
1095 0 4
Може да съм красива,
но никога - свенлива.
Може да ми отмъщаваш,
но никога да нараняваш.
Може да ме искаш,
но никога да ме имаш.
Може да ме пожелаваш,
но никога да ме претежаваш.
Може да те обичам,
но никога няма да ти се вричам.
Може да те обвинявам,
но никога няма да те проклинам.

© Стефи Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??