20.12.2016 г., 18:52 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
687 3 1

 

Може би не го знаеш,

може би не го разбираш,

може би не го вярваш,

може би не го виждаш.

 

Може би не изглежда така.

Може би ще се изненадаш.

Може би изобщо не се забелязва.

Може би не те интересува...

 

Но винаги те нося в сърцето си.

След безумие и след изнемога.

Обичам те. В това, което говоря.

В това, което правя. Което съм.

 

© Радост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??