21.08.2017 г., 18:45 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
660 3 1

Може би някой ден ще се срещнем отново на това място.

В същият бар.

Може би ще е същата първа среща.

Може и да не сме по-мъдри.

Сигурно и в главите ни ще е все същият хаос, който ни свързваше.

Може би ще сме по-крайни и недоверчиви.

Ти отново ще надигаш поредната чаша наекс, повтаряйки "наздраве" на себе си.

Може би отново ще си толкова ослепителна, колкото и сама.

Също така триейки размазания си грим, защото си ревала часове наред, ще ме погледнеш.

А аз може би, палейки цигарата си отново, ще се направя, че не те заглеждам.

А ти може би отново ще ме попиташ за огънче.

Дали отново ще ти дам?

Може би...

 

 

 

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??