30.06.2009 г., 21:30 ч.

Може би.... 

  Поезия
588 0 5

Може би  не съм достатъчно добра,

Може би със злоба съм пропита...

Може би ми липсва нещо,

а може би ти просто искаш да опиташ..

Затова ли?!

Не заспивам вечер, прегърнала твойто мече,

а може би нямам такова...


Затова не ме питай...
защо прегръщам тези от другите..

Затова ли?!

Не препрочитам в имейли милите думи...

А може би нямам от тебе такива...

Затова ли?!
Че никога не се почуствах единствена,
а може би е защото не бях...

Това ли ме прави такава,
я да видим - дали е в мене вината...

Аз съм тази, дето все ще прощава..

Грешиш! Изглежда си объркал жената...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??