28.12.2007 г., 11:21 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна
641 0 2
Може би... не ме обичаш вече ти?!
Може би... замина надалеч любовта ти...
Може би... край с нас, край вече с мен...
Може би... в мечтите отново ще бъда с теб?!
Ахх... Дано! Така ми липсваш вече ти...
Може би... не оцених това, което ти ми подари...
Може би... теб не те боли, но аз умирам...
Нищо не мога вече да направя...
Унищожих и последната надежда...
Може би... да си с друга вече, но дали може би?!
Може би... ще забравиш за мен...
Ахх...може би...
Поне ясно е едно: ОБИЧАМ ТЕ!!

© Красимира Петровская Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъжно, но много хубаво си го написала!!!
    Поздрав!
  • Боли,наистина,боли!!!Прекрасно си го написала и дано срещнеш и ти обич!Пожелавам ти го от сърце!
Предложения
: ??:??