25.05.2007 г., 13:11 ч.

Може би Бог ми нюанси посока? 

  Поезия
642 0 9

Подкупващи лебеди с шии за бесене
фрагментно безезерни с дъх на въже
изпълват съня ми...
                              Крилати!
                                          Обсебени!
... и всички са женски! Няма мъже!

Може би Бог ми нюанси посока?
Или порицава!
                      Кое е?
                                  Кое?
Дали към Валхала?
                          Дали към Голгота?
Дали е прокоба?
                     ... или са криле?

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??