13.06.2017 г., 22:24 ч.

Може би е струна, може би жена... 

  Поезия
464 0 0

Може би
струната не беше вярна,
ръката ми потрепна
и нотата убягна.

 

Може би
китарата ми беше странна
без никаква настройка,
без никакви слова.

 

А може би
не мога да съвпадна
с нейната китара,
с нейната ръка,
или все така се получава,
че свирим на различна честота.

 

 

Добрев

© Атанас Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??