12.01.2021 г., 21:08 ч.  

Може би тази болка е лек... 

  Поезия » Любовна
721 3 5

Неочаквани думи- стрели,

в гръб, пронизаха мойта мечта,

но макар ,че все още боли -

тя е жива и пее сега...

 

За онези вълшебни очи,

във които е миг вечността,

за тъгата ,която мълчи,

щом целуне я пак радостта.

 

Може би тази болка е лек, 

щом наяве и в сън те прегръщам

все по-силно, а все по-далече

думите ти, нечакано тръгват...

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=75wXDv3eDZo

 

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??