10.12.2007 г., 14:51 ч.

Можехме 

  Поезия » Любовна
817 0 8
 

                  

                  

                  Губя се бавно,  мъчително... тлея,

                  а  искам да пламна и да живея,

                  любовният пламък бушува в сърцето,

                  но мойта надежда  е вече отнета...

                  И вяра да има и хубави мисли,

                  душата е болна - не ще се разлисти...

                  А можехме ние с очите на влюбени,

                  света да погледнем, да потърсим  звезда,

                  самотна, далечна,  ярка, изгубена,             

                  с неонова нежност  и топлина,

                  изкряща, блестяща, оазис за двама,

                  красиво мечтание, блян споделен,

                  и обич и истинност с теб да откриваме,

                  сега и утре, ден подир ден...

                  Можехме...

                 

                     

© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??