17.12.2009 г., 10:13 ч.  

Можеш ли??? 

  Поезия » Философска
1027 0 0

Виждал ли си Ангел без криле,
спасител с изтръгнато сърце?!?
Можеш ли да погледнеш,

без да вцепениш,
да докоснеш, без да изгориш,
няма начин, ще сгрешиш!!!

 

Можеш ли да се откажеш

от радостта,
да прегърнеш смъртта
и да си върнеш смелостта?!?
Нощем, когато небето блести,
но няма нито светлина,
нито една звезда...

 

Ще си спомниш ли онова,
което си забравил и
ще забравиш ли онова,
което трябва

да помниш винаги?!?
Ще търсиш път,
но ще се изгубиш
сред сенките
от спомени и всички
врати ще бъдат затворени.

Нощем, когато небето блести,
но няма нито светлина,
нито една звезда...

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??