1.09.2009 г., 10:32 ч.

Moжеш ли? 

  Поезия » Любовна
562 0 0

Можеш ли да кажеш на сърцето да мълчи,
щом нещо в него иска да крещи?
Можеш ли да кажеш на сърцето вече да не обича?
Как?! Kато всяка втора мисъл към тебе тича...
Можеш ли болката да заличиш?
Не може! Освен ако по-голяма от тази болка не ми причиниш...
Можеш ли да искаш нещо вече отлетяло?
Мога!!! То завинаги в сърцето ми е заживяло!

© Иви Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??