Sep 1, 2009, 10:32 AM

Moжеш ли? 

  Poetry » Love
563 0 0

Можеш ли да кажеш на сърцето да мълчи,
щом нещо в него иска да крещи?
Можеш ли да кажеш на сърцето вече да не обича?
Как?! Kато всяка втора мисъл към тебе тича...
Можеш ли болката да заличиш?
Не може! Освен ако по-голяма от тази болка не ми причиниш...
Можеш ли да искаш нещо вече отлетяло?
Мога!!! То завинаги в сърцето ми е заживяло!

© Иви All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??