8.03.2021 г., 7:54 ч.

Можеш ли да си представиш... 

  Поезия » Любовна
600 0 4

Можеш ли да си представиш

колко много те обичам?

Всичко друго ще забравиш

щом до болка ти се вричам.

Може би, на теб приличам,

духом свързани сме двама.

Дните си на теб обричам

със наслада най- голяма.

В нощите си моя дама

и към теб съм устремен.

Чувствата преливат в гама

и светът е възроден.

Можеш ли да си представиш

колко много те обичам?

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??