2.12.2011 г., 6:30 ч.

Мойта братовчедка 

  Поезия
749 0 1

                                                                        на Мики

 

МОЙТА БРАТОВЧЕДКА

 

Мойта братовчедка -

като за боите четка -

незнайна - все в различен цвят,

живее в свой свободен свят.

 

Щура е, непредвидима,

тя просто е неповторима!

Не лъже и добра е -

уроците си знае...

 

Послушна е, но пак

прави пакости... Че как?!

Мила е със всички,

има хубави очички...

 

Ех, тази наш'та Микаела

е толкова умела.

Обича да лудува

и всеки ден рисува!

 

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Нека прави пакости, само да е здрава!
    Много мило посвещение, Раличке!
    Браво!
Предложения
: ??:??