30.04.2019 г., 0:45 ч.

Мойте братя 

  Поезия » Друга
310 0 2

Мойте братя са потни и прашни!

В завода те бавно вървят.

Те нямат мечти! Ни предишни, сегашни!

Те се борят за хлябът ! Само мълчат.

 

Мойте братя са хубави хора!

Те милеят за брата! За брат, ще умрът!

И щастлив съм  с ръце от умора,

че прегръщм ги!  Наш е светът!

 

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Гавраиле, Мълниеносецо! Честит Празник на Труда!
  • Хари,това мълчание понякога е твърде страшно.То и вулканите преди да избухнат,мълчат.
Предложения
: ??:??