4.11.2009 г., 1:15 ч.

Мойте ръце 

  Поезия » Любовна
674 0 3

В ръцете си искам да държа едно сърце.

Сърцето на любимата жена...

Tвоето сърце, любима, искам да стопля в двете си ръце.

Тялото ти нежно да докосвам с двете си ръце.

Да те галя страстно.

Да целувам устните ти вкусни.

Така да те усещам искам.

Нежна като коприна.

Тръпнеща от страст.

Жадна за любов, отдай се на страстта си, мила.

Остави сърцето си в мойте ръце.

Искам да те топля вечно в свойте ръце.             

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??