6.03.2011 г., 21:23 ч.

Мойто куче 

  Поезия » За деца
11032 0 9

МОЙТО  КУЧЕ

 

Мойто малко  куче -

умно и  добричко -

кокалче  обича,

все  след  мене тича.

 

С клепнали ушенца,

с умнички  оченца,

слуша, гледа, знае -

трябва ли  да  лае.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??