25.08.2019 г., 21:30 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
570 1 0

Забрави ти мойта обич!

Забрави , и моят лик!

Нека в спомена за мен

да няма нищо!

Нито болка, нито скръбен вик!

 

И когато намериш пътя

към щастливия живот

никога не търси у мене

онзи стар , някогашен зов!

 

Не мисли за мене вече! 

Забрави за моята любов!

Макър да знаеш , че те чакам

готова пак да те обичам , и простя за цял живот!

© Анна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??