4.01.2006 г., 9:58 ч.

МОЛБА 

  Поезия
643 0 2

      МОЛБА

Не затваряй сърцето ми
зад вратите на целия свят!
Ще замлъкне без простора
на твоите длани!
Не заключвай след себе си,
не изхвърляй ключа и надеждата.
Всяка стъпка далеч извървяна -
ще е дума неказана,
песен непята.
Не заключвай душата си
със ключа на омразата.
О, недей да го правиш -
повярвай ми!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??