Jan 4, 2006, 9:58 AM

МОЛБА 

  Poetry
612 0 2

      МОЛБА

Не затваряй сърцето ми
зад вратите на целия свят!
Ще замлъкне без простора
на твоите длани!
Не заключвай след себе си,
не изхвърляй ключа и надеждата.
Всяка стъпка далеч извървяна -
ще е дума неказана,
песен непята.
Не заключвай душата си
със ключа на омразата.
О, недей да го правиш -
повярвай ми!

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??