22.06.2012 г., 21:04 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
893 0 16

    В нежно робство обречи ме,

         даже много да горчи,

              в болка обич подари ми,

                   порив в пламнали гърди.

                 

                       Остани мечта, прекрасна,

                           в сънища бленувана дори,

                               остани химера властна,

                                   слънце в предани очи.     



© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??