Jun 22, 2012, 9:04 PM

Молба 

  Poetry » Love
899 0 16

    В нежно робство обречи ме,

         даже много да горчи,

              в болка обич подари ми,

                   порив в пламнали гърди.

                 

                       Остани мечта, прекрасна,

                           в сънища бленувана дори,

                               остани химера властна,

                                   слънце в предани очи.     



© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??