5.07.2009 г., 18:43 ч.

Молба 

  Поезия » Любовна
620 0 1

Молба®

 

Прегърни ме, море,

разтвори в теб тъгата!

Дай ми онзи покой,

който търси душата!

 

Приеми ме, море,

нека с теб да се слея!

Аз не искам така

в тъга да живея!

 

Успокой  ме, море,

с тази мъка не мога

да се боря и днес,

помогни ми, за Бога!

 

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??