Jul 5, 2009, 6:43 PM

Молба 

  Poetry » Love
619 0 1

Молба®

 

Прегърни ме, море,

разтвори в теб тъгата!

Дай ми онзи покой,

който търси душата!

 

Приеми ме, море,

нека с теб да се слея!

Аз не искам така

в тъга да живея!

 

Успокой  ме, море,

с тази мъка не мога

да се боря и днес,

помогни ми, за Бога!

 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??