19.07.2007 г., 9:05 ч.

Молба, желание, страст 

  Поезия
1202 0 1
Искам да си все така мъничка,
като плюшена играчка във ръцете ми.
Цял живот аз търся странности,
искам да ги търсим заедно!
Не искам ти да разделяш сърцето си,
но искам да си романтична.
И моля те, не ме лъжи,
признай, пък нека да боли.
Ти си в мислите ми - липсваш ми, уви!
Летиш във сънищата ми - усмихни се, не плачи!
Прегърни ме, целуни ме,
докосни ме, нарани ме!
После забрави ме!
Трудно е нали?
Винаги боли.
Замечтай отново ти!

© Паскал Паскалев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре дошъл, Паскал!
    И внимавай с мечтите
    Те се сбъдват!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??