20.09.2011 г., 13:18 ч.

Молба от сърце и от душа 

  Поезия » Хумористична
545 0 11

 

 

 

МОЛБА ОТ СЪРЦЕ И ОТ ДУША

 

 

Мили Боже, занапред -

друг път като правиш свет -

ще ти дам един съвет:

помисли си по-напред!

И… не прави човеци

от таквиз шебеци!

Имам още просба

за вселенската ти гозба:

недей да правиш “спирки”

от таквиз вампирки!

И… накрай ще те помоля-

нека бъде твойта воля,

ала не прави моряци

от таквиз простаци!

© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??