Sep 20, 2011, 1:18 PM

Молба от сърце и от душа 

  Poetry » Humour
546 0 11

 

 

 

МОЛБА ОТ СЪРЦЕ И ОТ ДУША

 

 

Мили Боже, занапред -

друг път като правиш свет -

ще ти дам един съвет:

помисли си по-напред!

И… не прави човеци

от таквиз шебеци!

Имам още просба

за вселенската ти гозба:

недей да правиш “спирки”

от таквиз вампирки!

И… накрай ще те помоля-

нека бъде твойта воля,

ала не прави моряци

от таквиз простаци!

© Лиляна Благоева Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??