18.04.2015 г., 23:31 ч.

Молещ поглед 

  Поезия
353 0 1

Запяха птиците. Над двора.
Обикнах всичко. Без капка корист.

 

Присветна слънце. Посред нощ.
Небесно звъннах. В красив разкош.

 

Тя бе жена. С душа на ангел.
Дойде в съня. От Бог изплакан.

 

И аз сиях. Почти без сили.
Не беше грях. А исках милост.

 

Защото там. Далеч в съня ми.
Оставах ням. Такъв.. без думи.

 

Но бях си жив. И дишах с обич.
В разкош красив. Дошъл от Бога.

 

Запяха птиците. Над двора.
Така обичах те. С поглед молещ!

 

 

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??