21.01.2008 г., 10:34 ч.

Моли се... 

  Поезия
484 0 0
Моли се да не дойде ден,
в който ти ще се молиш на мен,
както аз се моля и коленича пред теб,
моля за тази любов,
която ти не познаваш,
от всичко само спомена ще остане,
за добро и лошо ще се сещам,
но любовта ми към теб ще убия,
за да няма болка в мен!

© Веселина Тихомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??