10.07.2007 г., 14:16 ч.

Молитва 

  Поезия
550 0 2
 

Боже   милостиви,                                        
ти над  мен смили се.                                
Опрости ми   греховете                                         
и душата просветли ми.


Помогни ми да не мразя,                             
а силно да обичам.

На обидите жестоки                                
с усмивка да отвръщам.


Напътствай ме в живота,                                  
  за да не мога да греша.
Научи ме да прощавам,                                           
  дори и много да боли.


Дай ми сили да се боря                               
   и злото да превръщам в добрини.

И надежда да дарявам                                           
на приятелите си добри.




© Пепи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??