14.12.2008 г., 23:13 ч.

Молитва... 

  Поезия » Друга
673 0 3

Сам, самотен сред хората,

казал здравей на умората,

студът е в мен, студът е навън,

реалност е туй, което искам да е сън.

 

Господи, нека бъде твойта воля,

покажи ми как да изиграя свойта роля.

Защо хората не ме искат

и с фалш ме притискат?!

 

Защо, Боже, ме остави в яма,

сам да се давя в катрана,

всеки ден да губя сили,

все още млад, на 18 години.

 

Показваш ми това, което

не мога да имам, назаем взимам любов,

готов за възхвала и нова съдба,

аз съм измъчен като човек - руина.

 

На своите приятели държа,

затова ми дай сила да продължа,

дай ми смисъл, дай ми мисъл,

дай ми сила, болка сърце е изпила.

 

Искам да направя добро,

искам да спася своя народ,

да не ме мрази моят собствен род,

да намеря най-после моята любов...

 

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??