25.09.2010 г., 22:05 ч.

Молитва 

  Поезия » Гражданска
851 0 3

Молитва

 

Опиянена, бездиханна и щастлива,

потъвам във съня ти, Господи!

Изплувам във море от спомени,

вълни събуждат в мене изгреви...


 

Сама ли съм сред пепел и жарава -

крещяща, огнена стихия?

Потъвам в мрак и светлина в олтара

на любовна, пламенна магия...


 

Събуждам изгреви и залези самотни.

Преплувам бури, ветрове.

Вселената прегърна ме - О, Господи,

и тебе търся в нечие сърце!


 

Вибрации, и стонове, Голготи,

хиени гладни - жадни за кръвта.

Една жена пред теб сега прекланя

главата си и моли за любов Света...

 

24.09.2010г

Галина Москова

© Галина Москова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??