29.05.2010 г., 22:39 ч.

Молитва 

  Поезия » Оди и поеми
532 0 0

Молитва свята аз ще изрека,
на Кирил и Методий ще благодаря,
за наш'то А, Бе, Ве, което
четем и пишем със сърцето,
за наш'та азбука тъй свята,
с която храним си душата!

 

 

 

Написано в 4 клас :)

© Любимата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??