May 29, 2010, 10:39 PM

Молитва 

  Poetry » Odys and poems
531 0 0

Молитва свята аз ще изрека,
на Кирил и Методий ще благодаря,
за наш'то А, Бе, Ве, което
четем и пишем със сърцето,
за наш'та азбука тъй свята,
с която храним си душата!

 

 

 

Написано в 4 клас :)

© Любимата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??