21.12.2005 г., 20:03 ч.

Молитва 

  Поезия
895 0 3

Молитва

Молех се на колене
Пред теб...
В молитва сключила ръце,
без глас се молех...
Отчаян жест
на болни чувства и тревоги.
Защо дойде?-
Да видиш тая грозна сцена?
Или за да усетиш
как до днес
пред теб стоя -
с молба - смирена...
и толкова добра.

Молитвата ми-
те прогони...
Опрощение обаче-
не измолих...

© Петя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??